Puula-Cuppi -harrastejalkapalloturnaus 2021

Kesän 2021 Puula-Cuppi on peruttu koronavirusepidemian vuoksi.

Kesän 2021 turnaukseen ilmoittautuneet joukkueet voivat siirtää varauksensa vuodelle 2022. Siirrosta tulee ilmoittaa 31.8.2021 mennessä Cupin FB-sivun kautta tai sähköpostitse info (a) myrakka.com.

Kesän 2022 turnauksen ajankohta on 1.-2.7.2022.

Uusien joukkueiden varauksia vuoden 2022 turnaukseen otetaan vastaan jo nyt ja heidät sijoitetaan varasijoille mikäli turnaus on tällä hetkellä kyseisen sarjan osalta täynnä.

*****

Kesän 2022 Puula-Cuppi järjestetään heinäkuun alussa Kangasniemen urheilukeskuksessa. Päivämäärät tarkennetaan kevään aikana.

Tällä kertaa cupissa voi ns. yleisen sarjan lisäksi ilmoittautua uuteen 40+ -sarjaan. "Seniorisarja" pelataan 8 joukkueen kesken lauantaina. +40-sarjan joukkueissa voi olla mukana 40 vuotta täyttäneitä miehiä sekä naisia, joiden ikiä emme kysele.

Kerro ilmoittautumisen yhteydessä, kumpaan sarjaan joukkueesi on tulossa!

Sähköposti-ilmoittautumiset osoitteeseen info(a)myrakka.com. Laita sähköpostiviestiin joukkueen nimi, paikkakunta, yhteyshenkilön nimi, puhelin ja email sekä laskutusosoite mikäli laskua ei voi lähettää sähköpostitse.

Mikäli turnaus/sarja on joukkueen ilmoittautuessa täynnä, kirjataan se varasijalle. Mikäli joukkue on jo aiemmin ilmoittautunut yleiseen sarjaan ja haluaa vaihtaa 40+ -sarjaan, se onnistuu mikäli paikkoja on vielä vapaana.

Huom! Muistattehan ilmoittaa mahdollisista ilmoittautumisen jälkeen tapahtuvista yhteystietomuutoksista!

Osallistumismaksu yleisessä sarjassa 120 euroa/joukkue ja "seniorisarjassa" 70 €/joukkue. Ilmoittautumiset ovat sitovia eikä maksua palauteta, mikäli turnaukseen saapuminen perutaan kun siihen on aikaa alle 30 vuorokautta. Laskut lähetetään joukkueille kevättalvella 2022.

» Katso tästä ilmoittautumistilanne!