Puula-Cuppi -harrastejalkapalloturnaus

Yleisinfoa Puula-Cuppi 2019-turnauksesta (KESÄN 2020 TURNAUKSEN INFOT PÄIVITETÄÄN KEVÄÄLLÄ 2020)

Kaikki turnaukseen osallistuvat joukkueet pelaavat aluksi samassa sarjassa alkusarjan pelit, neljässä viiden-kuuden joukkueen lohkossa. Kunkin lohkon parhaat jatkavat kilpasarjaan ja sarjoissa heikommin sijoittuneet harrastesarjaan tai korjaussarjaan.

Perjantai-iltana 5.7.2019 pelataan alkusarjan ensimmäiset pelit ja lauantaina jatketaan:

  • pe 5.7. klo 18.00 - n. klo 21.30
  • la 6.7. klo 9.30 - n. klo 17.00

» Otteluohjelma ja lohkojaot

Jokaiselle joukkueelle tulee turnauksessa vähintään kuusi peliä, enintään kahdeksan.

Peliaika on 20 minuuttia/ottelu.

Tuomaroinnin hoitavat kortilliset jalkapallotuomarit.

Luethan tämän infosivun sekä turnauksen säännöt huolella! Mikäli jotain kysyttävää jää, ota yhteyttä:

Myräkkä ry
Puh. 040 507 2713, 044 571 6519
info(a)myrakka.com

Palkinnot:

KILPASARJA
Voittajalle kiinnitys komeaan kiertopalkintoon, ”Puula-Kuppiin”
Pokaalit 3 parhaalle joukkueelle
Voittajajoukkueelle lisäksi 100 euron lahjakortti K-Market Puulantoriin.

HARRASTESARJA
Voittajalle kiinnitys harrastesarjan kiertopalkintoon
Pokaalit 3 parhaalle joukkueelle
Voittajajoukkueelle lisäksi 75 euron lahjakortti K-Market Puulantoriin.

KORJAUSSARJA
Voittajalle kiinnitys korjaussarjan kiertopalkintoon
Korjaussarjan kolme parasta joukkuetta palkitaan pokaalein
Voittajajoukkueelle lisäksi 50 euron lahjakortti K-Market Puulantoriin.

TURNAUKSEN "MAALITYKKI"
Turnauksessa eniten maaleja tehnyt henkilö palkitaan komealla pokaalilla.

Puffetti:

Turnauspaikalla palvelee puffetti, josta on saatavilla mm. kahvia, virvoitusjuomia, grillimakkaraa, makkaraperunoita, lihapiirakoita, lettuja, jätskiä sekä monenlaista muuta suolaista ja makeaa purtavaa. Puffetissa ei käy pankkikortit, varauduthan siis riittävällä määrällä käteistä.

Pikapankkeja Kangasniemellä on ainoastaan yksi, se sijaitsee Osuuspankin seinässä, Otto Mannisen tie 1-3. Käteistä voi nostaa myös K-Market Puulantorista ostosten yhteydessä, Asematie 4. 

Pukuhuoneet:

Joukkueiden käytössä on kaksi urheilukeskuksen huoltorakennuksen pukuhuonetta ja kolme jäähallin pukuhuonetta (yksi jäähallin pukuhuoneista on varattu naispelaajille). Tavaroiden säilytys omalla vastuulla.

Yleisö:

Yleisölle on turnaukseen vapaa pääsy. Kannustusjoukkoja kannattaa värvätä mukaan runsain määrin, Puula-Cupissa on kiva viettää kesäistä päivää!

Turnauksesta tiedottaminen

Turnauksen aikana jaamme kuvia, tunnelmia ja tuloksia Puula-Cupin Facebook-sivuilla sekä Instagramissa (myrakkary) hashtagilla #puulacuppi. Päivitelkäähän tekin kuvia ja fiiliksiä sosiaaliseen mediaan!

Kilpailutoimisto

Kilpailutoimisto palvelee urheilukentän huoltorakennuksessa, kioskin puoleisessa päädyssä. 

Löytötavarat

Löytötavaroita säilytetään kilpailutoimistossa ja niitä voi kysellä sieltä turnauksen ajan (puh. 040 507 2713). Turnauksen jälkeen ne jäävät urheilukeskukseen, josta niitä voi kysellä henkilökunnan paikalla ollessa (puh. 0400 575 682).

Ensiapu:

Ensiaputarvikkeet löytyvät kisatoimistosta, josta myös ensiapuvastaava kutsutaan paikalle, suuntaa siis sinne jos tarvitset apua. Normaalit huollon piiriin kuuluvat toimenpiteet joukkueet hoitavat itse, kannattaa siis ottaa mukaan kylmäpakkauksia, särkylääkettä yms.

Kangasniemen hyvinvointikeskus sijaitsee osoitteessa Sairaalantie 13. Katso lisätiedot tästä!

Majoitus:

Kangasniemen majoituspaikat löydät osoitteesta kangasniemi.fi. Myös urheilukeskuksessa on luvallista majoittua teltoissa esimerkiksi kentän reunoilla - ilmoita turnauksen järjestäjille ennakkoon, mikäli joukkueesi majoittuu urheilukeskuksessa: info(a)myrakka.com.

Alkoholi:

Omien alkoholijuomien (+ muiden päihdyttävien aineiden) nauttiminen ja hallussapito on järjestyslain mukaan tapahtuma-alueella kielletty ja jos sellaista havaitaan, siihen tullaan välittömästi puuttumaan.

Tupakointi:

Tupakointikiellot (TupL 12 §):
Tupakointi on kielletty ulkoalueilla järjestettävien yleisten tilaisuuksien katoksissa ja katsomoissa sekä muissa tilaisuuden seuraamiseen välittömästi tarkoitetuissa tiloissa, joissa osallistujat oleskelevat paikoillaan.
= Eli suomeksi sanoen kessuttelu on kielletty yleisön keskuudessa, mutta kauempana, mistä savu ei kulkeudu yleisöön, ei siihen ole lain mukaan estettä.

Tupakoittehan siis ainoastaan merkityillä tupakkapaikoilla. Olemme kiitollisia myös siitä, että laitatte natsat tuhkiksiin! Järjestyksenvalvojat ovat velvoitettuja seuraamaan myös tupakointikiellon noudattamista.

Jätehuolto:

Tapahtumassa on jäteastiat keräyskartongille (kertakäyttöastiat, pahvipakkaukset ym.), biojätteelle ja sekajätteelle. Lisäksi pulloille ja tölkeille on värikkäät saavit. Jos sinulla on metallijätteitä, paristoja, lasia yms., jätä ne kioskiin tai kisatoimistoon, niin huolehdimme ne asianmukaisesti kierrätettäväksi. Jätehuolto toteuteaan yhteistyössä Tulla Ky:n kanssa.

Pysäköinti Puula-Cupissa

Pysäköinti urheilukeskuksen P-alueille.

Näin löydät perille urheilukeskukseen:

Turnauspaikka on Kangasniemen Urheilukeskus, osoite:

Teollisuustie 14
51200 KANGASNIEMI

Urheilukeskus kartalla

(Huom, sijainti ei ihan täsmää todellisuuteen, mutta eksymisen vaaraa ei liene):Näytä suurempi kartta