Myräkkä ry, infoa talkooväelle

Talkooväen tapahtumapäivä

Myräkkä ry järjestää kiitokseksi talkooväelleen vuosittain oman tapahtumapäivän, jossa on monenlaista kivaa ja elämyksellistä ohjelmaa! Tiedotamme kesän tapahtumien talkoisiin osallistuneille tapahtumapäivästä myöhemmin lisää. Kutsu koskee kaikkia, jotka ovat talkoilleet kesän tapahtumissa vähintään kuuden tunnin ajan.

Tiedustelut: 040 507 2713, info(a)myrakka.com.

Myräkkä ry

Yllä olevassa kuvassa koskenlaskua syksyllä 2010.

Vuoden talkootyöntekijä -kisa

Myräkkä ry ja sitä edeltänyt tapahtumienjärjestämisorganisaatio palkitsi vuoden ahkerimmat talkootyöntekijät vuosina 2007-2011. Vuoden Talkootyöntekijää valittaessa otimme huomioon, miten monessa tapahtumassa kukin on vuoden aikana ollut mukana. Lisäpisteitä sai tapahtumien ennakkorakennus- ja purkutöihin osallistumisesta jne...

Nykyään emme kyseistä kisaa enää järjestä, vaan palkitsemme kaikki talkoolaisemme elokuisen tapahtumapäivän muodossa!

Vuoden Talkootyötekijät:

2011: Vuoden talkootyöntekijä Mika Nyrhinen, toiseksi sijoittui Marika Hurme ja kolmanneksi Elina Könönen.

2010: Vuoden talkootyöntekijänä palkittiin Jaana Summanen, toiseksi tuli Jyrki Kortekallio ja kolmanneksi Pirkko Hokkanen.

2009: Vuoden Talkootyöntekijänä palkittiin Taimi Laitinen, toiseksi tuli Pirkko Hokkanen ja kolmanneksi Ilkka Häkkinen (kuvassa alh.).

2008: Vuoden Talkootyöntekijänä palkittiin Jan Virtanen, kakkoseksi sijoittui Pirkko Hokkanen ja jaetulle kolmannelle sijalle Taimi Laitinen ja Kerttu Laitinen.

2007: Vuoden Talkootyöntekijänä palkittiin Pirjo Lahikainen, toiselle sijalle ylsi Tanja Peura ja kolmoseksi Jenni Edelmann.

Vuoden talkootyöntekijät 2009

Kuvassa Vuoden Talkootyöntekijät 2009.